Sidste nyt fra ældrekegler

Til alle klubledere i Jylland.

Det er med beklagelse, at vi må aflyse resten af sæsonen, men i følge de retningslinjer, der nu er meddelt, kan vi ikke andet.
 
Vi står nu i en situation, hvor statsministeren har givet datoer (10. maj og 01/09) som de næste mulige datoer for åbning for forsamlinger. Derfor må vi  aflyse alt resten af de arrangementer, vi havde planlagt.
Det drejer sig om 6. runde og afslutningsarrangementet i Nordborg med medaljeoverrækkelser. Bestyrelsen foreslår derfor at sæsonens resultater bliver afgjort efter de 4 runder, der virkeligt blev spillet. Når vi ikke spiller mere, må det være det. Et udregnet gennemsnitsresultat ændrer meget lidt. Med hensyn til op- og nedrykninger tager vi ikke lige nu stilling.
Medaljerne kan så overbringes til de klubber, der har medaljetagere, hvor de må stå for overrækkelser engang, når de finder det muligt.
Vores planlagte repræsentantskabsmøde med ca. 25 - 30 personer ser vi om det eventuelt kan afvikles senere på sommeren.
Gerhard og jeg har talt om, om vi kan have en deadline på tilmelding til ny turnering omkring 20. august - 1. september, hvor klubberne måske så evt. er i gang med daglig træning.
Det er meget sent, men så bliver det en koncentreret efterårssæson.
Jeg har ikke hørt mere til Dansk Kegleforbunds reaktion på vores afgørelse på den ekstra ordinære rep-møde 19/02/2020, men DKeF skal holde id-møde 26/04/2020, hvor jeg skal forsvare vores afgørelse, så må vi se, hvad der sker der.
 
Forhåbentligt har I forståelse for afgørelsen, og husk at orientere jeres turneringsspillere, der så ikke skal spille turnering 18/04, 24/04, 25/04 og 01/05.
 

Med keglehilsen Ejler Jespersen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.08 | 17:46

Hej nordalskegleklup Finn Boruup er gladde For at kejlge og med ud til tuningkampe jeg synse at vi har det Hyglig her i klupen

...
20.08 | 15:52

En skam at vi måtte melde fra, det ser ud til at have været et godt jubilæum.
Mvh Birgit Hansen

...
27.02 | 13:02

Gode billeder

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
14.08 | 17:46
Forside har modtaget 18
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE