Corona retningslinjer

Retninglinjer for åbning D. 6 maj

Nu åbner indendørs idræt for alle aldersgrupper

Torsdag den 6. maj kan voksne mellem 18 og 69 år med coronapas igen mødes til indendørs idræt i den lokale idrætsforening. Dermed er indendørs idræt åben for alle aldersgrupper.

Nu kan voksne mellem 18 og 69 år igen snøre indendørssko eller finde svømmebrillerne frem og møde op til indendørs idræt i den lokale idrætsforening.

Med genåbningen for de voksne følger krav om coronapas, ligesom kontaktsport forventes at skulle begrænses til øvelser uden kropskontakt. Det står klart efter en politisk aftale faldt på plads i nat.  Med virkning fra torsdag den 6. maj gælder følgende:
 
Indendørs idræt:
• Indendørs idræt er tilladt for alle aldersgrupper – dog forventes kontaktsport at skulle begrænses til øvelser uden kropskontakt for voksne mellem 18 og 69 år. 
 
• Der gælder et forsamlingsforbud på 25 personer. Både udøvere, trænere, dommere mv. tæller med i det samlede antal. 
 
• Der er krav om coronapas for voksne udøvere fra 18 år og derover. 
 
Udendørs idræt:
• Der gælder et forsamlingsforbud på 75 personer for udendørs idræt. Både udøvere, trænere, dommere og evt. tilskuere mv. tæller med i det samlede antal. 
 
• Professionel idræt er fortsat undtaget fra restriktionerne.
 
• Superliga-ordning med mulighed for op til 500 siddende tilskuere pr. sektion. Tilladelsen omfatter kun fodboldkampe i 3 F Superligaen, NordicBet ligaen og Gjensidige Kvindeligaen, 1. division (kvinder) og 2. division, finalen i Sydbank Pokal og Kvindepokalfinalen samt A-landskampe (herrer og kvinder).
 
Hold øje med dif.dk/corona
Kulturministeriet arbejder på de endelige retningslinjer for genåbningen af indendørs idræt i samarbejde med idrættens organisationer. Retningslinjerne forventes at være klar senere på ugen og meldes ud på dif.dk/corona

Næste fase af genåbningen
Fra 6. maj følger idrættens forsamlingsforbud (indendørs og udendørs) de generelle forsamlingsforbud.
Næste fase af genåbningen er planlagt til den 21.maj, og forventningen er, at kontaktsport til den tid også bliver tilladt for voksne over 18 år.

Coronapas
DGI og DIF arbejder for en fleksibel og tillidsbaseret løsning, hvor ansvaret for at have et gyldigt coronapas placeres hos den enkelte udøver. Som reglerne er nu, er det den enkelte idrætsforening eller facilitetsejerens ansvar at tjekke for gyldigt coronapas.

Keglestart d. 21 april for dem over 70 år

Med virkning fra på onsdag den 21. april gælder følgende for indendørsidrætten:

  • Indendørs idræt på tværs af alle idrætter er tilladt for børn og unge til og med 18 år og for voksne over 70 år.
  • For børn og unge til og med 18 år gælder et forsamlingsforbud på 25 personer. Der er ikke krav om coronapas.
  • For voksne over 70 år gælder et forsamlingsforbud på 10 personer. Der er krav om coronapas eller test som er under 72 timer gammel.

Overholdes kravene ikke gives der bøde af Politiet hvis der er kontrol. Bødetaksterne er 1500 kr til dig selv + til klubben.

Fra 6 maj forventes der retningslinier således at øvrige medlemmer også må spille. Bemærk 27 maj er sidste kegledag inden sommerferien. Starttidspunkt er 2 august.

Da vi forventer nogle ikke ønsker at spille inden sommer. Er der indgået aftale med hallen om at spiller mandag, tirsdag og torsdag mellem kl 9 -12 så er der chance for at man ikke er alene på banerne, da det er rart at være sammen med andre. 

Sidste nyt fra Idrætscenteret

Restriktioner forlænges påskes over - udendørs idræt får dog mulighed for at komme i gang igen

Kære alle

 Det er efterhånden længe siden, at idræt, fællesskaber og anden aktivitet har været på programmet her i NIC.

 Men:

fra mandag den 1. marts er det tilladt at dyrke udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i hele landet.

Regeringen har i den forbindelse hævet forsamlingsloftet (når man altså er udenfor og kun for foreningsmedlemmer) fra 5 til 25 personer. Nu arbejdes der rundt omkring på, hvordan dette så konkret kan foregå. Men dette arbejde og formidlingen heraf sker i DIF, specialforbundene og hos myndighederne. Så her kan der være særlige forhold - alt efter idrætsgren og aktivitet.

 

Der er pt. ikke tilladelse til brug af omklædning eller andre områder indenfor i centret. Medlemmer kommer således omklædt direkte til aktiviteten og forlader også området straks efter aktivitetens ophør. Eventuelle redskaber og andet udstyr har hver forening selv ansvaret for at håndtere og for at behandle efter forskrifterne/restriktionerne. Der kan her være forskellige protokoller for de enkelte idrætter.

 

Det er myndighedernes retningslinjer og krav - og således ikke mine eller NIC´s. Bare lige for at slå det fast.

Jeg ved jo udmærket godt, at det er svære og bøvlede tider.

 

Der vil dog være adgang til toiletterne ved støvlevask på siden af hal 1.

Brugen heraf bør dog begrænses og afspritningen er en tillids sag - men i sidste ende er det den enkeltes forenings ansvar at håndhæve og følge op herpå.  NIC vil rutinemæssigt rengøre og tilse toiletterne.  Men vi kommer ikke til at have en toiletperson siddende😊

 

De restriktioner, som ikke lempes i denne omgang, forlænges således til den 5. april. Det betyder, at der tidligst i april åbnes for indendørs idræts- og foreningsaktiviteter, og dermed er NIC i fortsat lukket for offentligheden - og foreløbigt til efter påske.

 

Med håbet om, at dette bare er en fase frem mod yderlige genåbning - og frem mod frihed samt normalisering af vort liv.

 

Ved spørgsmål - er I velkomne til at kontakte mig.

 

Venlig hilsen/Best regards

 

Nord-Als Idrætscenter

Sport | Kultur | Hotel

 

Jens Christian Hansen

Direktør

 

Lukning af Idræts faciliteter

Kære foreninger. 

Som i sikkert har bemærket er der fra i dag, onsdag d. 16. december kl. 16.00 indført skærpede COVID-19 restriktioner – også i de sidste 29 kommuner – herunder Sønderborg Kommune. 

Det betyder, at alle indendørssteder/-faciliteter skal holdes lukket. Det gælder skolelokaler, haller, omklædningsrum, biblioteker, medborgerhuse, arkiver mm.

 

Faciliteterne vil foreløbig være lukket frem til og med søndag d. 17. januar 2021. Derefter tages der stilling i forhold til hvilke retningslinjer og tiltag regering og sundhedsmyndigheder melder ud.

 

I ønskes alle en glædelig jul og et – forhåbentligt – godt nytår.

Venlig hilsen

 

Sønderborg Kommune

Kultur, Idræt og Fritid

Perlegade 53, 6400 Sønderborg

Corona retningslinjer fra Kulturministeriet.

Idræt og kultur

Kravet om at bære værnemidler gælder også idrætsfaciliteter – også her fra 29. oktober til 2. januar.

- Kravet om brug af mundbind eller visir gælder både kunder, besøgende, tilskuere samt personale tilknyttet den pågældende idrætsfacilitet/kulturinstitution, skriver Kulturministeriet.

Kravet om brug af mundbind eller visir gælder dog ikke for optrædende, udøvere eller lignende under en kultur- eller idrætsaktivitet. Så man skal for eksempel ikke have mundbind på, når man er på løbebåndet.

Ligesom i undervisningen skal man heller ikke have mundbind på, når man sidder ned, eller hvis det ”ikke kan bæres grundet aktivitetens natur for eksempel ved badning, i forbindelse med omklædning”.

- Når man går ud af omklædningsrummet i sit idrætstøj, skal man ikke have mundbind eller visir på, heller ikke mellem maskinerne. Tilsvarende i en svømmehal - når man har svømmetøj på og går til og fra bassinet, skal man ikke have mundbind eller visir på. Men man skal have mundbind eller visir på, når man kommer og går ind i omklædningen, og når man forlader stedet - eller opholder sig i fx et loungeområde, skriver Kulturministeriet.

Kravet om mundbind kommer ikke til at erstatte kravet om forsamlingsforbud eller afstandskravet, oplyser Kulturministeriet.

Det betyder, at der maksimalt må tillades adgang for én kunde, besøgende eller deltager per fjerde kvadratmeter gulvareal, og afstandskravet på to meter er stadig gældende.

 

  CORONA:

Fra den 29.10.20 skal alle over 12 år bære ​mundbind i Hallen.

Forældre der venter mens børnene går til sport, må ikke opholde sig i centret imens.

 

Sådan bruger du et mundbind korrekt.

 

Mundbind skal bruges korrekt for at undgå at sprede virus og bakterier til dig selv og andre.

 

1. Vask hænder eller brug håndsprit før brug

 

2. Find forsiden. Ved engangsmundbind er det som regel den farvede side

 

3. Tag mundbindet på ved at holde i øreelastikkerne. Sørg for, at det sidder tæt til dit ansigt og dækker både næse og mund

 

4. Rør ikke mundbindet under brug. Skift det ofte og altid, hvis det er vådt eller beskidt

 

5. Tag mundbindet af ved at tage fat i elastikkerne og smid det straks ud, medmindre der er tale om kortvarig brug. Stofmundbind lægges i en pose og vaskes ved 60 grader

 

6. Vask hænder eller brug håndsprit efter brug

 

7. Hvis et mundbind skal genbruges efter kortvarigt brug, f.eks. hvis du

 skal på toilettet på en restaurant eller køre et enkelt stop med bussen,

 så opbevar det i en plastikpose eller inderlomme. Sprit altid hænder

 før du tager mundbindet på og efter, at du har taget det af, og vær

 særligt opmærksom på at følge ovenstående forholdsreglel bruges korrekt for at undgå at sprede virus og bakterier til dig selv og andre.

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.08 | 17:46

Hej nordalskegleklup Finn Boruup er gladde For at kejlge og med ud til tuningkampe jeg synse at vi har det Hyglig her i klupen

...
20.08 | 15:52

En skam at vi måtte melde fra, det ser ud til at have været et godt jubilæum.
Mvh Birgit Hansen

...
27.02 | 13:02

Gode billeder

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.11 | 18:19
Forside har modtaget 19
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE